English French German Greek Italian Macedonian Portuguese Russian Serbian Spanish

Полезно

Търси по автор
Начало Галерии Арт студио "Стефка Балджиева" - галерия, нетрадиционна живопис, арттерапия, екзотично изкуство

Арт студио "Стефка Балджиева" - галерия, нетрадиционна живопис, арттерапия, екзотично изкуство

Прочетена  4891 пъти Е-мейл Печат ПДФ
Pin It

НОВО!!! Арт-студио "Стефка Балджиева" вече има нов адрес - в самия център на столицата! Вижте къде може да намерите галерията...

Художествена галерия Стефка Балджиева Арт галерия и студио Стефка Балджиева

Стефка БалджиеваСтефка Балджиева е нетрадиционен художник с богат творчески опит. За период от 21 години тя има 23 самостоятелни изложби и над 5000 нарисувани картини.

Инженер по професия, научен сътрудник по физика на твърдото тяло, през 1985 година тя претърпява автомобилна катастрофа, която променя изцяло възгледите й за живота. Въпреки постигнатите върхове като инженер-изследовател, тя се отдава на детската си мечта да рисува. Водена от силата на емоциите, започва да твори направо с пръсти, нанасяйки маслените бои върху платното.

Стефка Балджиева е носител на три златни отличия за принос в съвременната живопис, едното от които е с международно признание (Дубай, 1999 година). Методиката й на рисуване е отразена в енциклопедията "Кой кой е в България". Нейни картини има в частни колекции в САЩ, Канада, Германия, Русия, Гърция, Македония, Израел, Венецуела и др.

През 2001 г. колекция от 50 картини на Стефка Балджиева получава оценка от най-големият аукцион в Лондон – “Сотби'с”. По този начин авторката става единственият български художник, сертифициран от престижната аукционна къща. И до днес тези картини се представят и предлагат от голяма лондонска бизнес организация.

ГАЛЕРИЯ

В галерията са изложени новите творби на Стефка Балджиева. Уникалните картини са силно въздействащи на всеки, докоснал се до творчеството на нетрадиционната художничка. Магията на цветовете, оригиналната аранжировка и цялостното интериорно решение създават чувство на уют, аристократизъм и галерията става чудесно място за релакс на посетителите. Картините са уникати, тъй като художничката не повтаря нито един сюжет, поради специфичната методика на рисуване.

Харесайте си картина на Стефка Балджиева!

ЕКЗОТИЧНО ИЗКУСТВО

В галерия "Стефка Балджиева" може да намерите и уникални пластики от дърво и камък, които имат място при аранжирането на авангардни жилища. За любителите на екзотичното изкуство това е специален подбор от произведения на художествените занаяти от Индия, Непал, Индонезия, Тайланд, Сирия и др. Ще останете в плен на красотата и ще внесете в дома си част от традициоте на древните народи. Ценителите и колекционерите ще открият старинни изработки от тиково дърво и вулканичен камък.

КУРСОВЕ ПО НЕТРАДИЦИОННА ЖИВОПИС И АРТТЕРАПИЯ

(три нива по пет дни)

this link . Jason Spencer Dallas . Sports highlight video

През 2000 година Стефка Балджиева създаде единствената по рода си методика за развитие на скрития творчески потенциал на човека. "Школата по нетрадиционна живопис и арттерапия" няма аналог в световната практика и вече 10 години хора от различни възрасти възстановяват вътрешната си хармония, рисувайки с пръсти. Творческият процес се провокира чрез работа на подсъзнателно ниво, което води до отключване на неподозирани заложби не само в областта на изобразителното изкуство, но и в други области.

Методиката на Стефка Балджиева намира широко приложение като терапия чрез изкуство за ликвидиране на стреса и нервното напрежение, които са едни от основните страдания на съвременното общество.

Школата по нетрадиционна живопис не дава само методиките на обучине в професионални и трикови техники на рисуване. Тя дава цялостната философия за формиране и развитие на личността чрез магическата сила на изкуството.

Живопис - Стефка Балджиева Живопис - Стефка Балджиева

Живопис - Стефка Балджиева Живопис - Стефка Балджиева

За връзка със Стефка Балджиева:

Адрес: София, ул. Патриарх Евтимий 19А
E-mail: stefka.baldzhieva
Мобилен: (+359) 888 998 557

Страница на Стефка Балджиева във Facebook

WWW: http://www.baldjieva-art.com

Арт студио “Стефка Балджиева” се намира на самия център на София - на ул. Патриарх Евтимий 19А, между Френската гимназия и Попа, срещу сградата на Централна Кооперативна Банка.

SEO-X Social Bookmarking Button

Pin It
 
Follow Me on Pinterest

Дари чрез ePay.BG

Paypal Donate

Новини чрез RSS

Абонирайте се за новини!

Новини от света на изкуството, представени от Българския Арт Портал

Кой ни посети?

free counters

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес323
mod_vvisit_counterВчера578
mod_vvisit_counterТази седмица2697
mod_vvisit_counterТози месец4442
mod_vvisit_counterОбщо482061

Кой е онлайн?

В момента има 24 посетителя в сайта

Open Directory Project at dmoz.org

Яндекс.Метрика

TopSites
TopSites

Гласувайте за нас: FeedBG.com

Reklamator.com

Каталог-Молдова - Ranker, Statistics


Directrix.ru - рейтинг, каталог сайтов

AddBg.com: Уеб Директория

Онлайн обяви

Безплатни обяви

Сайт за безплатни обяви

Българският каталог!

Darkstar - free link directory. Add your link and get a higher Google PageRank!

Магазин за художници

RSS Submitter

Блог директория

Каталог сайтов

"Search4all.org" - каталог сайтов

Белый каталог сайтов

Искусство и культура

Sitemap