English French German Greek Italian Macedonian Portuguese Russian Serbian Spanish

Полезно

Търси по автор
Начало Фондации Фондация "Д-р Стамен Григоров" - София

Фондация "Д-р Стамен Григоров" - София

Прочетена  2617 пъти Е-мейл Печат ПДФ
Pin It

Арт Фондация Д-р Стамен Григоров - СофияФондация Д-р Стамен Григоров - СофияФондация “Д-р Стамен Григоров” е юридическо лице с нестопанска цел и специфични задачи, създадена по инициатива и по волята на наследниците на д-р Стамен Григоров. Фондацията осъществява дейност в частна полза по смисъла на чл. 2 от Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ). Тя е самостоятелна, неполитическа, недържавна формация.

Една от основните дейности на Фондацията е свързана с подпомагане и оказване съдействие в работата на дейци на науката и изкуството.

Фондация Д-р Стамен ГригоровАрт клуб и фондация Д-р Стамен ГригоровВече петнадесет години значителна част от дейността на Фондацията е свързана със сферата на изобразителното изкуство. Ежегодно се провеждат пленери по живопис и керамика, организират се общи, тематични и самостоятелни изложби, отпечатват се каталози и други рекламни материали, свързани с творби на художниците, поддържа се и редовно се актуализира страница в Интернет.

На своите пленери Фондацията кани за участие автори от различни поколения, но с изграден собствен стил и почерк. Разполагаме с Арт клуб и изложбена зала, където предлагаме на колекционери и любители творбите на авторите, с които Фондацията работи целогодишно.

Фондация Д-р Стамен ГригоровФондация Доктор Стамен ГригоровОсновен принцип при подбора на авторите е значимостта на техните произведения. Фондацията не поставя стилово-пластични и жанрови ограничения – важен е елементът на уникалност и оргиналност.

В Арт клуба на Фондацията ценителите на съвременното изобразително изкуство могат да получат компетентна консултация при избор на картина или пластика за оформление на конкретен интериор.

  Фондация “Д-р Стамен Григоров” работи по създаване на модерна културна платформа, обърната към изящните изкуства, музиката, литературата.

Арт клуб при фондация Д-р Стамен ГригоровФондация Д-р Стамен ГригоровЗа своята петнадесетгодишна дейност в проектите на Фондацията са взели участие повече от седемдесет творци в областта на изобразителното изкуство – живописци, скулптори, керамици. Актуална информация за културните изяви на Фондацията редовно се публикува на нашата интернет страница.

Арт клуб на Фондацията:
София 1612, ж. к. “Лагера”
ул. “Смолянска” 24, офис 1
e-mail: foundation_grigorov
web site: www.stamengrigorov.org
тел./факс: 954 76 29
GSM: 0888 477 331

Забележка: Арт Клубът на Фондацията е отворен от 11 до 18 часа от понеделник до петък, но тъй като там се провеждат и други мероприятия, свързани с дейността на Фондацията, желателно е посещенията да са свързани с предварителна уговорка.


SEO-X Social Bookmarking Button
Pin It
 
Follow Me on Pinterest

Дари чрез ePay.BG

Paypal Donate

Новини чрез RSS

Абонирайте се за новини!

Новини от света на изкуството, представени от Българския Арт Портал

Кой ни посети?

free counters

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес103
mod_vvisit_counterВчера578
mod_vvisit_counterТази седмица2477
mod_vvisit_counterТози месец4222
mod_vvisit_counterОбщо481841

Кой е онлайн?

В момента има 38 посетителя в сайта

Open Directory Project at dmoz.org

Яндекс.Метрика

TopSites
TopSites

Гласувайте за нас: FeedBG.com

Reklamator.com

Каталог-Молдова - Ranker, Statistics


Directrix.ru - рейтинг, каталог сайтов

AddBg.com: Уеб Директория

Онлайн обяви

Безплатни обяви

Сайт за безплатни обяви

Българският каталог!

Darkstar - free link directory. Add your link and get a higher Google PageRank!

Магазин за художници

RSS Submitter

Блог директория

Каталог сайтов

"Search4all.org" - каталог сайтов

Белый каталог сайтов

Искусство и культура

Sitemap